VERKOOP.jpg

Verkoop

______

Zoekt u een jonge occasion? Of bent u van plan om op korte termijn een tweedehands auto aan te schaffen? Bij ons kunt u niet alleen terecht voor onderhoud, de APK keuring of een reparatie aan uw auto. Auto Breda geeft u graag advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe auto.

Bent u geïnteresseerd in een occasion? Wij beschikken over een wisselend aanbod van personen- en bedrijfswagens.  Kom gerust eens langs om te kijken naar ons actuele aanbod of voor het maken van een proefrit.

Zoekopdrachten

______

Bent u op zoek naar een andere auto en ziet u door de bomen het bos niet meer? Zoekt u een speciale uitvoering van een bepaald merk/model? Er komt vaak heel wat kijken bij het zoeken naar een nieuwe auto. U struint het internet af, bezoekt diverse autobedrijven, maar toch heeft u het gevoel dat u steeds net niet vindt wat u nodig heeft. Door een zoekopdracht te plaatsen bij Auto Breda zet u een belangrijke stap in de richting van het vinden van het juiste voertuig.

Er zijn veel zaken waarop u moet letten bij het kopen van een auto. Met onze jarenlange expertise helpen wij u bij de selectie van de beste aankoop. Wij kennen de weg en hebben een groot netwerk als het gaat om occasions. We voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, tellerstand etc., zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede auto koopt.

Wilt u dat wij voor u op zoek gaan? Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, helpen wij u zoeken naar uw nieuwe auto. Verstuur uw gegevens inclusief uw wensen via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op of kom een keer langs in onze showroom zodat we alles samen rustig kunnen bespreken.